Reducció de càrrecs a l’ICS

El nou Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS) ha aprovat una reducció del 40% dels seus càrrecs directius per complir amb l’objectiu de la Generalitat de simplificar i aprimar els seus serveis administratius.

En un comunicat, l’ICS ha precisat que les mesures aprovades inclouen la reducció dels equips directius de les seves gerències territorials al Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre, Lleida i Alt Pirineu i Aran, i la supressió de tres direccions corporatives.

L’empresa pública argumenta que la simplificació també contribuirà a reduir “la presència de càrrecs polítics” per dotar els centres sanitaris de major autonomia de gestió i de major responsabilitat en la presa de decisions.

L’ICS argumenta que els canvis estan impulsats per a complir el Pla d’Acció del Govern que té com a “acció prioritària” simplificar l’Administració de la Generalitat.

La reunió va comptar amb la presència del conseller de Salut, Boi Ruiz, que va formalitzar la cessió de la presidència del Consell d’Administració de l’ICS a Josep Prat Domènech, un Consell que estarà format per 22 persones.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s