Apèndix.cat, exemple de col·laboració docent en xarxa

Apendix.cat Unitats Docents

Apendix.cat Unitats Docents

Poseu-hi unes Unitats Docents que formen metges i infermes en diverses especialitats i que tenen en comú: ser petites en nombre de residents, disperses geograficament i que comparteixen el programa formatiu comú bàsic.

Com expliquem a apendix.cat: el programa de competències transversals és una iniciativa de treball en comú de diverses unitats docents de Catalunya.

Permet saltar-se la dificultat de sincronitzar horaris dels residents o especialistes en formació amb programes assistencials molt diversos i centres docents múltiples. Incrementa la possibilitat de complir el programa formatiu. Es tracta d’un programa virtual, sobre plataforma Moodle, comuna per a tots els nostres residents.

Conté la programació bàsica i comuna per a diverses especialitats mèdiques i/o d’infermeria com per exemple: Reanimació cardiopulmonar bàsica, lectura crítica i bibliografia sanitària.

El projecte permet compartir l’experiència de professionals docents, generar materials més àgilment i millorar-ne la qualitat sense associar una inversió addicional del temps que actualment s’està dedicant a aquest programa.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s