Una Unitat Docent que creix

El divendres 20 de març vam organitzar a la Unitat Docent UDACEBA la 3era Jornada de Tutors.

Som una unitat docent d’Atenció Familiar i Comunitària peculiar. Creada a partir dels Equips d’Atenció Primària autogestionats (EBAs) que tenien vocació docent, ha anat creixent amb la incorporació de noves institucions. L’objectiu inicial era la formació de residents MIR de Medicina de Família i Comunitària. Després s’hi van afegir les Infermeres d’Atenció Familiar i Comunitària, les rotacions per primària de residents de pediatria, epidemiologia, farmacòlegs i internistes i els estudiants de Ciències de la Salut  de la UIC i de la UAB.

Actualment formem una Comunitat Educativa amb 14 centres implicats, amb 130 usuaris inscrits de la web udaceba.cat, 67 professionals docents entre col·laboradors i tutors, més de 150 estudiants per curs i 44 residents MIR i EIR i altres que han fet estades curtes, entre residents d’altres especialitats, rotacions per conèixer l’autogestió, programa Hippocrates…

La voluntat és de créixer, com ho hauria de fer l’Atenció Familiar i Comunitària pels qui que creiem que cal un sistema de salut potent i eficient, que passa forçosament per una atenció primària més forta.

La Jornada de Tutors va acollir més de 40 Docents que vam compartir unes estones de tallers donant-nos feedback i motivant-nos!


udaceba mapa

One thought on “Una Unitat Docent que creix

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: