Video-visites

La col·laboració entre l’administració, empreses de tecnologia i professionals fa possible projectes molt difícils i costosos si cadascú ho intenta pel seu compte.

En aquest cas l’objectiu compartit és aconseguir arribar a les persones amb mobilitat reduïda per satisfer les seves necessitats en salut.

El projecte del qual hem presentat la prova pilot s’ha fet conjuntament des de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació i2cat i l’EAP Sardenya i el CAP Larrard, amb l’interès del col·legi de metges i Barcelona Mobile World Capital per fer-ho extensible.

presentacio MetgeACasa

Es tracta d’una eina de teleassistència: integrar la video-visita en l’entorn segur de la Història Clínica, i fer-la simple per arribar al màxim nombre de gent possible.

Per la prova pilot s’han seleccionat:

– Pacients joves amb mobilitat redüida,

– Pacients inclosos en el programa d’Atenció Domiciliària

– Pacients crònics complexos que requereixen visites de seguiment

– Persones de més de 65 anys que utilitzen habitualment les eines TIC del centre d’atenció primària, com demanar hora per web.

Es tracta de visites que en alguns casos poden substituir desplaçaments, en d’altres són complementàries, tenint en compte una de les funcions principals de l’atenció familiar i comunitària: acompanyar a les persones.

L’èxit o el fracàs dependrà de la utilitat que li trobin els usuaris i professionals. I del desenvolupament per fer-la una eina fàcil i per a tothom

participants projecte MetgeAcasa

One thought on “Video-visites

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: